Iblant må man stoppe opp for å komme videre.

Vi i it’s timeout brenner for slike pauser. For det er i disse pausene – enten alene eller sammen med andre – at vi skaffer oss perspektiv og nye impulser. At vi bryter mønstre og finne gode løsninger. 

Vi lover ingen mirakelkur. Men vi hjelper deg med å gjøre arbeidshverdagen litt lettere. Om det er i forbindelse med endringer, i arbeidet med strategier, i rollen som leder eller i teamet. 

Gjennom mange år i bransjen har vi skaffet oss en god del erfaring og verktøy. Hvilke vi tar i bruk, kommer an på hva bedriften din trenger. Men måten vi angriper oppgaven på, er alltid den samme:

Med nysgjerrighet. Med begeistring. Og med visshet om at det vil kreve hardt arbeid.

Trude Falck Bjånes

Gründer og daglig leder

Dette er meg:

Jeg er Trude. Født på Austevoll, men oppvokst litt overalt. Har to flotte barn som jeg ikke kunne vært foruten. Ellers er jeg glad i å reise, elsker folk, lukta av sjø og synet av fjell, og er en racer på å smøre matpakker!

Dette kaller andre meg:

Kundene mine kaller meg nær, engasjert og direkte. Mine yngre søsken vil nok kalle meg sjefete. Og tantebarna mine kaller meg tante tusj – fordi jeg elsker farger og alltid har tusjer, papir og maskeringstape i veska, i tilfelle jeg får en idé eller at noe må visualiseres.

Dette har jeg gjort før:

Jeg har blant annet jobbet med ledelse i IT- og mediebransjen og som rådgiver og fasilitator innen leder- og organisasjonsutvikling. I tillegg har jeg drevet kulturutviklingsprosesser, designet og holdt lederutviklingskurs og gründet egen virksomhet.

Jeg er utdannet diplom markedsøkonom og coach, og har i tillegg flere kurs innen ledelse, kommunikasjon, samhandling, e-handel og styrekompetanse. Og så har jeg tryna, reist meg igjen og stått han av.

Dette har jeg lært:

Jeg har lært at ingenting kommer gratis. At man kun oppnår det man vil gjennom hardt arbeid, ydmykhet, kreativitet og samskaping samt et brennende engasjement for det man driver med.

Jeg har også lært at ingen er den lederen eller medarbeideren man ser ved første øyekast. Vi har alle med oss noe i bagasjen. Vi er alle noe mer. Vi må bare tørre å spørre og våge å åpne oss. Derfor er jeg opptatt av å jobbe tett på både kunder og samarbeidspartnerne mine. For uten et godt samarbeid kommer man ikke langt.

Dette brenner jeg for:

Jeg brenner for at folk skal bli flinkere til å stoppe opp – både alene og sammen. For å reflektere, utforske, våge, vise sårbarhet og høre etter. I en arbeidshverdag som baserer seg på korte frister og hard konkurranse, er slike pauser gull verdt. Vi må ikke glemme verdien av en timeout – om det er en flere dagers samling på fjellet, ved sjøen, i Barcelona. Eller kun et par timers pause i hverdagen.

Dette drømmer jeg om:

Et eget naust i fjæra hvor ledere og team kan samles til timeouter. Der de virkelig gode samtalene om lederskap og lagspill kan skje i vakre, gjerne værharde omgivelser. De samtalene, de prosessene og de endringene som virkelig kjennes. Og som gjør en forskjell.