Hverdagsledelse

Mange ledere har ikke tid til å faktisk lede. Møter, frister og budsjetter kommer ofte foran medarbeiderne. Dermed dukker den dårlige samvittigheten opp. Og etter hvert – en dårligere arbeidskultur.

Vi tar deg gjennom et intenst kurs i hverdagsledelse – skreddersydd for bedriften din – spekket med foredrag, refleksjoner, øvelser og konkrete tips.

Hvilket fotavtrykk etterlater du som leder? Hvordan får du med deg medarbeiderne dine? Hvordan håndterer du den usynlige dynamikken i team eller i virksomheten?

Disse – og mange andre spørsmål skal besvares. Etter kurs i hverdagsledelse vil du sitte igjen med større tyngde og slagkraft i lederskapet ditt. Som du kan bruke på de små scenene i hverdagen, ikke bare på de store. 

Gjennomføres i samarbeid med Siri E. Abrahamsen i Livet og lederskapet.

«Skal du velge ETT kurs i år, velger du Hverdagsledelse. Brukt to av verktøyene på jobb i dag allerede. Dette er høy kompetanse kokt ned til praktiske verktøy som raskt gir mening og kan omsettes i lederskapet umiddelbart. Er rett og slett BEGEISTRET for både damene og innholdet.»

Tidligere deltaker

Vil du vite mer? Ta kontakt nedenfor for en prat – helt uten forpliktelser.